03 December, 2011

31 Day Challenge - Day 20: Water Marbled. Предизвикателство за 31 дни - Ден 20: Воден маникюр.

Здравейте! Напоследък бях заета с доста работа и организация около сватбата и затова трябваше да отложа предизвикателството. Толкова бях заета, че спрях и да се лакирам, което не ми се беше случвало от повече от година. Последният маникюр, който си направих от предизвикателството беше водния маникюр. За съжаление така и не успях да намеря време да публикувам снимките тук. Днес едва успях да си заделя малко време за блога и да ви ги покажа.
....

Hi to all! I was really busy these days with work and wedding stuff so the challenge was postponed a little. I even stopped polish myself for a while. The last manicure that I did was the water marbled one and then I had no time to post the photos. So today I made time for my blog and now I will show you the photos.



За основа на водния маникюр използвах Essie Borrowed and Blue. За шарката използвах отново Essie Borrowed and Blue, а зеленото, което използвах е Flormar 424.
Всички снимки могат да се изберат с мишката, за да се видят в реален размер.
....
I used Essie Borrowed and Blue for base coat. Then for the water marbling I used Essie Borrowed and Blue and Flormar 424.
All images are click-able for more detailed view.
Posted by Nynaeve with a lot of smiles!